Dobrodošli na nove stranice Općine Bilice

Poštovani posjetitelji, dragi sumještani, ovim putem želimo Vam dobrodošlicu na nove mrežne stranice Općine Bilice. Komunikacija nam je važna jer ovo što radimo, radimo za Vas, a samim time i smatramo kako je važno da ste pravovremeno i točno informirani o svemu što se događa u našoj općini.

 

Iz tog razloga odlučili smo kako je vrijeme da se obnovi postojeća mrežna stranica Općine Bilice i da se u nju unese dašak modernijeg dizajna. Osim samog redizajna stranice, uveli smo, za početak, sitne promjene, poput online prijave kvara ili online postavljanja pitanja. No, na tome nećemo stati. Uskoro ćemo uvesti još noviteta o kojima ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

U cilju što boljeg informiranja, novosti ćemo objavljivati češće nego što je to dosad bila praksa. Osnovne i najvažnije informacijie od Vas će biti udaljene samo jedan klik mišem. Osim informativne funkcije, stranica će pratiti i kulturna i sportska događanja u Općini Bilice, kao i neke zanimljivosti iz našeg mjesta.

Nadamo se da će Vam se nova, redizajnirana stranica svidjeti i da će Vam informacije i podaci, koje ćete ovdje pronaći, biti korisni. Ukoliko imate komentare ili prijedloge, slobodno ih uputite putem našeg online formulara Biličani pitaju.

 

Napomena: nova stranica je trenutno u testnoj fazi i postoji mogućnost da naiđete na grešku. Ukoliko je određena informacija netočna ili određena poveznica ne radi, molimo Vas da nas putem gore navedenog formulara o tome obavijestite. Zahvaljujemo na razumijevanju!

 

Vaša Općina Bilice